Shenzhen Ludon Technologies CO.,LTD

Новини

Ние помагаме на нашите електрически велосипеди
Време за освобождаване: 2022-10-10 19:19:55  Хитове: 15

in последните години, американските големи трима, специализирани и пътни мотоциклети, започват да променят цялата нишка 45, дори факторът на най -новите модели Ostro Vam също започна да използва T47. Така че днес ние"&39; ще говорим за това, което е#restoration"или напредък."


first говорим за предимствата на оста на винта, най -голямото предимство е лесната инсталация, може да бъде Завиването в рамката, директно покрита с мазнина, почти нула спрямо изискването на технологиите и инструментите, трябва само да се обърне внимание, е, че не е поставен в грешна посока. Появата на друга е спецификациите на BSA30 през последните години, централната ос на необходимостта от използване на по -големия гаечен ключ. Имат основна способност на хората у дома могат да разкъсат отвореното облекло, това за част от изработката е по -висока за чужд район е използването на голямо предимство на разходите.

&#

thread структурата определя оста и рамката не е Видът на големия повърхностен контакт, вероятността за звук ще бъде по -ниска. Разбира се, правилното инсталиране на налягане в типа аксиал всъщност не е толкова лесно за звук. Като цяло използването на оста на винта или по -ниска цена.

here са за недостатъците. Първата е теглото на рамката пет
way площ от 45 по -тежко налягане в типа, винт тип 45 трябва да бъде поставен в алуминиевия капак, така че в сравнение с общия въглерод PF86 и PF30 серия от пет тежки на 20 до 30 грамове. В сравнение с аксиалното налягане във вида на пластмасовата обвивка винтовата ос на алуминиевата обвивка е малко по -тежка.

-

another е традиционен bsa, ако се използва дебела ос на зъбната плоча, ще трябва да използва по -тънкия BSA30 Оста на лагера , оста на лошата издръжливост. T47 спецификация, която няма тази неприятности.

предишен: Pedola Technologies GmbH

Следващия: No